Reflexintegratie Terschelling

Reflexintegratie niet moeilijk

“Vooraf had ik nog nooit van Reflexintegratie gehoord maar nadat een vriendin mij hierop gewezen had was mijn belangstelling gewekt. Uiteraard heb ik me ingelezen op het internet en ik herkende veel zaken waar ik in mijn huidige leven tegen aan liep (burnout-achtige klachten) maar meer nog de problemen die ik in mijn (lagere) schooltijd had.

Voor leken is het niet zo makkelijk te begrijpen wat reflex integratie inhoudt maar Adrienne nam bij de kennismaking c.q. intake veel tijd om e.e.a. uit te leggen. Ook tijdens de behandelingen die daarna volgden nam ze ruim de tijd voor het doornemen van de vorderingen, de testjes en de oefeningen. Zelfs tussen de behandelmomenten door kreeg ik e-mailtjes of telefoontjes waarin ze informeerde naar het verloop.

De oefeningen zijn niet moeilijk maar het vraagt wel wat zelfdiscipline om ze elke dag te doen. Ik maakte het me eigen om de dag ermee te beginnen. Na de behandelingen voel ik me meer ontspannen en geniet ik meer van het leven en heb weer zin om nieuwe dingen op te pakken. Adrienne is een erg motiverende en betrokken therapeut die je in een ontspannen sfeer meeneemt op een route naar een lichter en makkelijker leven.”

~een volwassene