Reflexintegratie Terschelling

Dreumes in beweging

“Mijn zoontje heeft gehupst op zijn billen en is daarna gelijk gaan lopen. Kruipen heeft hij over geslagen. Na wat research ontdekte ik dat kruipen overslaan later een achterstand in de ontwikkeling kan veroorzaken. Eerst ben ik met mijn zoontje van 1,5 bij de kinderfysio geweest. Zij zag niets afwijkends omdat de ontwikkeling verder goed was. Toch wilde ik later niet denken van had ik maar. Daarom aan Bijzonder Bewegen gevraagd of zij een keer wilde kijken. Een uur lang heeft ze spelenderwijs oefeningen gedaan. Hij moest ergens op klimmen waarbij de heupen werden begeleid. Thuis zijn we daar verder mee gegaan en (tot mijn verbazing) binnen twee dagen kroop hij! Op advies van Adrienne een kruiptunnel gekocht om het verder te stimuleren. “

~moeder van